Clientii nostri
posted by admin on April 20, 2010 at 4:55 pm

Clientii nostri sunt organizatii din domeniile:

- alimentatie publica (restaurante si baruri);

- constructii;

- transport persoane si transport marfuri;

- saloane de infrumusetare, montare unghii false si cosmetica;

- software;

- productia de mobilier;

- prestari servicii in alte domenii;

- consultanta;

- tamplarie PVC;

- comert;

- birotica-papetarie;

- imobiliare;

Este important de stiut ca activitatea noastra se bazeaza pe o experienta profesionala vasta de peste 10 ani, in diverse domenii.  Modul nostru de abordare se caracterizeaza prin obiectivitate, profesionalism si flexibilitate. Experienta acumulata si o buna pregatire teoretica si practica a personalului reprezinta cartea de vizita a societatii.

Luand in considerare toata gama de servicii financiar-contabile necesare unei societati comerciale, Wiz Accounting pune la dispozitia clientilor sai, o infrastructura logistica si de resurse umane bine pusa la punct. Firma se adreseaza persoanelor juridice ce isi desfasoara activitatea in Bucuresti dar si celor din alte localitati.

Singurul obiectiv al echipei Wiz Accounting este de a oferi clientilor sai informatii si solutii concrete, realiste ce le vor permite apoi luarea celor mai bune decizii in afaceri.
Astfel, WIZ Accounting va poate pune la dispozitie mijloacele necesare atingerii obiectivelor strategice si implementarii celor mai eficiente solutii.