De ce noi?
posted by admin on April 20, 2010 at 4:57 pm

Wiz Accounting sprijina afacerea dumneavoastra:

Cu Wiz Accounting beneficiezi  de experienta si expertiza noastra.Incercam sa oferim cel mai bun suport si asta inseamna ca vei primi in cel mai scurt timp raspunsurile la intrebarile tale.

Impreuna cu noi poti identifica mai usor problemele.De multe ori, intr-o organizatie angajatii sunt prea aproape de o anumita problema pentru a o putea identifica.

Cu ajutorul nostru iti poti completa personalul.De multe ori entrepreneurii ajung la concluzia ca pot economisi multi bani angajind o firma de consultanta atunci cind e nevoie in loc de a avea angajati permanenti.

Te ajutam sa beneficiezi de mai multa obiectivitate.Noi iti putem oferi un punct de vedere proaspat,obiectiv, nefiind implicati in problemele organizatiei tale.

WIZ ACCOUNTING  va ofera servicii de evidenta contabila, contabilitate de gestiune si contabilitate financiara pentru toate domeniile de activitate: comert en-gros si en-detail, servicii, productie, import-export, etc. Evidenta contabila se tine cu CIEL Professional, in conformitate cu prevederile legale in domeniu.

Politica societatii noastre are in vedere nevoile concrete ale clientilor nostrii, si este sustinuta de o serie de principii de lucru:

  • Obiectivitate si profesionalism
  • Experienta in domeniu
  • Suport total si permanet acordat clientului
  • Confidentialitate si protejarea intereselor clientului