Servicii de contabilitate
posted by admin on March 29, 2010 at 4:20 pm

Informatia contabila reala, operativa si complexa este suportul deciziilor economice si financiare necesare managerilor in procesul de conducere a activitatii unei societati.
Organizarea si conducerea contabilitatii este o obligatie a persoanei juridice in cadrul economiei de piata si reprezinta un instrument de cunoastere economico – financiara.

Contabilitatea reprezinta rezultatele administrarii societatii de catre conducatori si modul de gestionare de catre acestia a resurselor incredintate.
Situatiile financiare ca rezultat al prelucrarii contabile, furnizeaza informatii despre pozitia financiara, performantele managerilor si modificarea pozitiei financiare a societatii, care sunt folosite de utilizatori. Contactati-ne acum pentru a beneficia de servicii de inalta calitate

Informatiile despre pozitia financiara sunt oferite in primul rand de bilant in timp ce informatiile despre performantele financiare sunt oferite in primul rand de contul de profit si pierdere.

Pentru a fi utila informatia trebuie sa fie credibila, respectiv sa nu contina erori semnificative, iar utilizatorii sa poata avea incredere in informatie si sa le ofere ceea ce se asteapta.

Pentru a fi credibila informatia trebuie sa reprezinte fidel tranzactiile si alte evenimente care se concretizeaza in active, datorii si capital propriu.

Iata de ce aceste lucrari trebuiesc elaborate de profesionisti si nu de amatori neautorizati care fac acest lucru neprofesional si pe tarife mici.