Wiz Accounting – Experti contabili si consultanti ofera solutii profesioniste la problemele intreprinzatorilor
posted by admin on March 30, 2010 at 10:48 am

In mediul de afaceri romanesc, aflat intr-o permanenta dezvoltare, se impune sprijinirea agentilor economici in vederea constituirii unei afaceri proprii prin acordarea de consultanta si intocmirea actelor constitutive ale firmei; sprijinirea clientilor in decizii investitionale si alegerea celei mai potrivite finantari, precum si informarea acestora asupra ultimelor noutati din domeniul legislativ.
 
Managerii intreprinderilor mici si mijlocii renunta din ce in ce mai mult la angajarea unui contabil sau inspector de personal si opteaza pentru externalizarea acestor servicii catre o societate de contabilitate autorizata , care isi asuma responsabilitatea intocmirii situatiilor financiare si nu-l lasa singur in fata organelor de control.
 
WIZ Accounting ofera clientilor sai, firme mici si mijlocii, companii multinationale precum si institutii de stat, o varietate de servicii, de la cele mai simple, precum planurile de afaceri, pana la cele mai complexe analize si studii.
 
Compania noastra este reprezentata de o adevarata echipa de specialisti, cu o bogata experienta in domeniul financiar-contabil; experti uniti de valori comune, precum: responsabilitate, corectitudine si munca de calitate.