Wiz-Accounting
posted by admin on April 20, 2010 at 5:17 pm

Societatea Wiz Accounting actioneaza pe piata serviciilor de profil  din anul 2005.

Personalul societatii este format din experti contabili si contabili autorizati, cu experienta si practica in domeniu, pentru diverse sectoare de activitate economica: comert, productie, export, financiar-bancar, fundatii, asociatii etc.

Actualul sistem contabil este in schimbare si modificarile legislative in domeniul contabilitatii impuse de implementarea standardelor internationale necesita personal calificat, cu experienta. Corectitudinea informatiilor din contabilitate ofera posibilitatea cunoasterii situatiei reale a firmei si luarea deciziilor in timp real, cit si siguranta dumneavoastra personala.

Lasa-ti contabilitatea si rapoartele in grija noastra!

Lucram impreuna cu tine pentru a crea o relatie de afaceri solida care sa conduca la cresterea profiturilor tale si la minimizarea taxelor catre stat.

Facem asta ajutindu-te sa contabilizezi si sa interpretezi datele financiare pentru a lua decizii mai bune

In primul rand de ce este important sa mentii o contabilitate bine pusa la punct? Iata trei motive principale:

Un management mai bun – Toti managerii trebuie sa detina un instrument cu ajutorul caruia sa determine ce rezultate s-au obtinut in trecut pentru a lua decizii pentru viitor. O contabilitate pusa la punct te ajuta sa eviti luarea deciziilor bazate pe presupuneri sau pe ghicit

Posibilitatea creditarii – Rapoartele contabile sunt o necesitate pentru obtinerea unui credit.Putine banci sunt dispuse sa negocieze un imprumut cu o firma fara o contabilitate bine pusa la punct.

Un suport mai bun pentru taxe si impozite – Sunt multe taxe si impozite percepute de catre stat.Lista lor aproape ca nu se mai termina, nu-i asa? Responsabilitatea mentinerii unor date corecte sta in sarcina platitorului de taxe deci importanta contabilitatii e evidenta.

In al doilea rind noi consideram ca una din principalele sarcini pe care le avem este aceea de a-ti deslusi sensul cifrelor si analizelor pe care le putem realiza pentru tine.