Newsletter-ul Noutati wizaccounting.ro (denumit in continuare: SERVICIU sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de Wiz Accounting SRL (denumit in continuare FURNIZOR sau OWNER) utilizatorilor (denumit in continuare UTILIZATOR sau ABONAT) site-ului http://www.wizaccounting.ro/ (denumit in continuare SITE), caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii.

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (email) livrat regulat de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face doar la cererea utilizatorului. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

Pentru scopul acestor Termeni si Conditii, Wiz Accounting este SC Wiz Accounting SRL, cu sediul in Bucuresti, Oltenitei, nr. 113, bl. 27, sc. 3, ap. 78, sector 4, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/19687/2005, cod fiscal CUI RO 18155431, cod postal 041327.

Termenul “utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care se aboneaza la newsletter-ul Noutati wizaccounting.ro, indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre WIZ ACCOUNTING SRL si sunt accesibili pe Site, in limba romana. Termenii si conditiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul http://www.wizaccounting.ro/.

Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare.

Inregistrare

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati datele personale cerute in formular. Datele personale necesare sunt: nume, prenume si adresa de email. Aditional pot fi cerute date suplimentare, cu conditia ca utilizatorul sa-si dea acordul in mod expres si neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Ulterior completarii formularului de abonare, pe adresa de email introdusa veti primi un mail de confirmare a abonarii la newsletter. Doar dupa confirmarea abonarii la newsletter, inregistrarea dumneavoastra va fi luata in considerare.
Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.

Conditii de utilizare

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletter-ele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). Pentru a asigura o buna livrare a newsletter-elor trimise de catre furnizor utilizatorul trebuie sa introduca adresa de email newsletter@wizaccounting.ro in agenda de contacte (Address Book). Totodata, in cazul in care email-urile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.
Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Raportarea ca SPAM / Junk, atrage dupa sine dezabonarea automata de la newsletter. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

Date cu caracter personal

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.
Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Responsabilitate

Furnizorul nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat in newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.
Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

Politica anti spam

WIZ ACCOUNTING SRL nu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). Pentru a preintampina abonarile false sau automate la newsletter, folosim sistemul CONFIRMED OPT IN. In acest fel abonarea la fiecare newsletter se face doar dupa confirmarea adresei de email a utilizatorului. Totodata, furnizorul garanteaza ca din momentul dezabonarii, nu veti mai primi editiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare instant (one click).

Toate newsletterele trimise de furnizor sunt semnate folosind tehnologii gen: DKIM si/sau Yahoo Domain Keys, pentru a atesta provenienta lor. In plus, fiecare server folosit de catre furnizor pentru a livra email-urile personalizate foloseste SPF (Sender Policy Framework), tehnologie care asigura apartenenta adreselor IP.

Incetarea furnizarii serviciului

Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

WIZ ACCOUNTING SRL isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor

Acesti Termeni si Conditii Generale sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii Generale va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care firma Wiz Accounting SRL este inregistrata.

Date de Contact

Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta la:
Adresa: Bucuresti, Sos. Oltenitei, nr. 113, bl. 27, sc. 3, ap. 78, sectorul 4
Telefon:+40 21.634.10.70
Email: newsletter@wizaccounting.ro

Clauze finale

Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.
Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre Wiz Accounting SRL, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, Wiz Accounting SRL va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Newsletter.